Je zpracována tak, že obsahuje všechny
potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své
každodenní praxi.
Systém kritických a kontrolních bodů zavádím na míru každému podniku. K tomu je nutná má osobní návštěva Vašeho provozu. Délka návštěvy je samozřejmě přímo úměrná velikosti provozu - čím větší provoz, tím více času zabere rozlišení jednotlivých procesů v provozu.
Finální příručka Systému kritických a kontrolních bodů obsahuje detailní popis celého provozu, počínaje příjmem zboží (surovin), přes jejich zpracování a končí distribucí (výdejem) hotových výrobků (pokrmů).
Váš HACCP dostanete v tištěné podobě, další kopii na CD ve formátu PDF. Na CD budou přiloženy aktuální vyhlášky,směrnice a pokyny a další materiály, které budete pro správný chod Vašeho provozu potřebovat.