Svet-Stranek.cz
HACCP
Hygienické poradenství v gastronomii

HACCP:HACCP

HACCP

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá vyhláška č. 137/2004 všem, kteří vyrábějí nebo uvádějí na trh (prodávají) jídlo a nápoje. Splnění tohoto úkolu sledují a kontrolují příslušné hygienické stanice.

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP umožňuje snadné a rychlé zavedení tohoto systému do jednotlivých provozů.

Je zpracována tak, že obsahuje všechny potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi.


Systém kritických a kontrolních bodů zavádím na míru každému podniku. K tomu je nutná má osobní návštěva Vašeho provozu. Délka návštěvy je samozřejmě přímo úměrná velikosti provozu - čím větší provoz, tím více času zabere rozlišení jednotlivých procesů v provozu.


Finální příručka Systému kritických a kontrolních bodů obsahuje detailní popis celého provozu, počínaje příjmem zboží (surovin), přes jejich zpracování a končí distribucí (výdejem) hotových výrobků (pokrmů).


Váš HACCP dostanete v tištěné podobě, další kopii na CD ve formátu PDF. Na CD budou přiloženy aktuální vyhlášky,směrnice a pokyny a další materiály, které budete pro správný chod Vašeho provozu potřebovat.